3 Μαϊ. 2016

Οι μάσκες έπεσαν

Η ευρωπαϊκή δεξιά, αυτή μόνη, ζητεί να ψηφίσει η Ελλάδα τα πρόσθετα μέτρα του ΔΝΤ

(φωτο Μάνφρεντ Βέμπερ)

Λοιπόν, τώρα που έχετε εικόνα τί στάση τηρούν έναντι της Ελλάδας, οι Γιουνγκέρ, Μοσκοβισί, Κερέ, και πληθώρα άλλων ευρωπαίων αξιωματούχων, με ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να δηλώνει πως συμφωνεί με τα πρόσθετα μέτρα του ΔΝΤ, ακούστε κι αυτό!      

Ο Πρόεδρος των Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Manfred Weber, επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα, για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Ο τζογαδόρος (Zocker) τον οποίο γνωρίζουμε από το προηγούμενο καλοκαίρι, επέστρεψε», δήλωσε αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (του οποίου μέλος είναι η Νέα Δημοκρατία), Manfred Weber. Ο Τσίπρας προσπαθεί «να ξεφύγει πάλι από τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις», προσέθεσε. 
Ο Weber, επίσης, δήλωσε: «Ένα κούρεμα του χρέους δεν είναι πιθανό σε καμία περίπτωση τώρα. Αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση ως άδεια για να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της για μεταρρυθμίσεις», τόνισε ακόμη ο αναπληρωτής προεδρεύων του ξενοφοβικού κόμματος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), κυβερνητικού και κομματικού εταίρου των Χριστιανοδημοκρατών της κυρίας Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε. 

Τελευταία σχόλια

11.09 | 11:45

Αυτονόητα πράγματα που τόσο απλά και κατανοητά παρουσιάζονται. Ελπίζω κάποια στιγμή η πλειονότητα των Ελλήνων να το κατανοήσει.

08.05 | 07:46

Εξαιρετικό.

23.01 | 09:13

Mου αρεσε η αναλυση σου Χριστο

30.11 | 15:57

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στηριγμένη σε πραγματικά γεγονότα

Κοινοποίηση σελίδας