28 Απρ. 2016

Η Ρωσία ζητεί ελληνικά πλοία να εφοδιάζουν την Κριμαία

"...οι Έλληνες εφοπλιστές είναι αρκετά σκεπτικοί ως προς τις κυρώσεις..."

Τηλεγράφημα του ρωσικού πρακτορείου ΤΑΣΣ από τη Συμφερόπολη προβάλλει δήλωση του Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τελωνιακής Υπηρεσίας της Ρωσίας, Αντρέι Μπελιανίνοφ, κατά τη διάρκεια συνεδρίου αφιερωμένου στην ελεύθερη οικονομική ζώνη της Κριμαίας, ότι «πλοία υπό ελληνική σημαία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την εισαγωγή ξένων προϊόντων στην Κριμαία». 

«Εξ’ όσων γνωρίζω, οι Έλληνες εφοπλιστές είναι αρκετά σκεπτικοί ως προς τις κυρώσεις, διότι το ζήτημα αφορά τις φορτώσεις. Ίσως να χρησιμοποιηθεί η σημαία τους για μεταφορά», ανέφερε, σύμφωνα με το Πρακτορείο ο Αντρέι Μπελιανίνοφ, ενώ σημείωσε το ενδιαφέρον από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας για εμπόριο με την Κριμαία, δηλώνοντας:

«Έχουμε συναντηθεί με τις τελωνειακές υπηρεσίες της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, της Συρίας, ενώ σύντομα θα πάμε και στο Ιράν. Οι χώρες αυτές εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για παράδοση των προϊόντων τους στο έδαφος της Κριμαίας. Εμπόδιο είναι μόνο ένα. Κάτω υπό ποια σημαία θα εισέρχονται εδώ τα πλοία». 

Τελευταία σχόλια

11.09 | 11:45

Αυτονόητα πράγματα που τόσο απλά και κατανοητά παρουσιάζονται. Ελπίζω κάποια στιγμή η πλειονότητα των Ελλήνων να το κατανοήσει.

08.05 | 07:46

Εξαιρετικό.

23.01 | 09:13

Mου αρεσε η αναλυση σου Χριστο

30.11 | 15:57

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση στηριγμένη σε πραγματικά γεγονότα

Κοινοποίηση σελίδας